Mijn account

Contact opnemen?

Bent u op zoek naar producten die u niet kunt vinden op de website? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen! Wij zijn altijd bereid om de behoefte en vraag van onze klanten tegemoet te komen. Voor samenwerkingen kan er gemaild worden naar info@slproducts.nl.  

Voor vragen over productgaranties verwijzen wij u graag door naar de algemene voorwaarden, garantie en retourneren

Voor alle andere vragen kunt u altijd terecht bij ons via onderstaande contact opties.  

Stel uw vraag via WhatsApp

Stuur een bericht naar +31 (6) 531 197 63

Stuur ons een e-mail

Laat een mail achter op info@slproduct.nl

Neem telefonisch contact op

Wij zijn de eerst volgende werkdag weer bereikbaar 

Beschikbaarheid:

Ma: 10:00 – 17:00
Di:   10:00 – 17:00
Wo: 10:00 – 17:00
Do:  10:00 – 17:00
Vr:   10:00 – 17:00
Za:   Langere reactietijd
Zo:   Niet beschikbaar

S&L Products and more

Contactgegevens
Telefoon: +31 (6) 531 197 63
WhatsApp: +31 (6) 531 197 63
Info@slproducts.nl

Vestiging
Stevinstraat 12A,
1704 RN Heerhugowaard

Bedrijfsgegevens
S&L hygiene and more 
IBAN: NL94 INGB 0007 8897 63
BTW-nr: NL861561995B01
KvK-nummer: 80124542

De waardering van slproducts.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.5/10 gebaseerd op 566 reviews.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,99 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€4,95 voor bestellingen onder de €50,-

Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar SL Products zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u op deze zin klikken en de retour aanmelden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door uw klacht via de contactformulier te laten weten aan ons. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.